top of page

Wie zijn wij?

Café Premier is al sinds 1993 HET meest toonaangevende Café van Ede en omstreken. Wij zijn gevestigd aan het Museumplein, het beste terrasplein van Ede, direct achter de winkelstraat. . In een ongedwongen sfeer kun je bij ons heerlijk genieten van de lekkerste lunch of gezellig borrelen met familie, vrienden of collega’s.

Bij mooi weer kun je heerlijk genieten van een drankje op ons uitgebreide, zonnige terras. Ook op de wat koelere dagen kun je bij ons warm binnen in het café zitten, maar ook buiten want wij hebben een verwarmd terras.

Café Premier biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud. Wij heten je van harte welkom!

Mensen dansen op feestje

Feestjes vier je bij Premier!

In Café Premier kun je al je vrienden en familie uitnodigen voor een feestje. Jarig, geslaagd of een jubileum? Dan kun je bij ons terecht.

 

Wij verzorgen je feest inclusief de catering. Van een besloten feest op onze bovenverdieping tot een gezellige bedrijfsborrel. Zelfs met de huidige maatregelen van de gemeente maken wij er samen een onvergetelijk feest van.

Wil je meer weten over borrel- of feestarrangementen? Neem dan rechtstreeks contact op met Dennis op 06 27 87 25 73, hij denkt graag met je mee!

Op zoek naar een leuke baan? Bel of kom langs!

Eric & Dennis

Eric en Dennis, het duo die de Premier leiden. Eric is in 1993 Café Premier begonnen. Dennis is later op 16- jarige leeftijd begonnen als keuken jongen. 14 jaar later is Dennis mede-eigenaar geworden.

4dwo6t0m.png
bottom of page